L’Olivier

DÉPARTEMENT DU VAUCLUSE
Advanced Search

€ 0 to € 20.000.000

We found 0 results. View results
Your search results

L’Olivier“L’Olivier” (referentiewoning)

 

ARCHITECTUUR

Deze woning hadden wij in eerste instantie voor onze klant ontworpen met een volledig plat dak. Bij onze presentatie van het ontwerp bij de gemeente merkten wij weerstand in ‘t algemeen voor platte daken (vooral in een straal dicht bij de dorpskern). In overleg met onze klant hebben wij daarom een Provençaals dak geplaatst op het gedeelte met de slaapkamers. De gemeente stemde in met het ontwerp. Het terras aan de Noordzijde van het huis is half overdekt (pergola) en het terras op de Zuidzijde is volledig overkapt. Door de compacte vorm kan deze woning op meerdere worden gebouwd. Kennis van het door u uitgezochte bouwperceel is bepalend om definitief te beoordelen of we een dergelijk ontwerp kunnen toepassen.

 

GEGEVENS VAN DE WONING

 • Ruime living met een half open keuken µ
 • Overdekt terras direct aangesloten op de woonkamer
 • Aangesloten bijkeuken
 • 3 slaapkamers met 2 badkamers
 • Inloopdouche in elke badkamer
 • 1 apart gasten toilet
 • Airconditioning in elke ruimte via roosters in het plafond
 • Zwembad 8 op 4 meter
 • Tegelvloer uitgekozen door de klant

 

AANKOOP -en BOUWBEGELEIDING

De bouwgrond: Na een gesprek op ons kantoor in België en een Oriëntatiebezoek in Frankrijk besloot onze klant een huis door ons te laten bouwen. De klant gaf ons een zoekopdracht om een mooi bouwperceel te vinden. Door deze commitment van de klant konden wij met ons team intensief zoeken naar bouwpercelen welke pasten bij een vooropgesteld wensenlijst. Na 7 weken intensief zoeken is de naar de PROVENCE afgereist en werd er een bod uitgebracht op een bouwgrond.

Het bouwtraject: Doel van de bouw bestond erin de vertaling van het bouwconcept (architectuur) te realiseren. De wens van onze klant was een compacte woning te bouwen die perfect paste in het gekozen perceel en binnen het vooraf bepaalde bouwbudget.

 

BUDGETINDICATIE

Afhankelijk van de afwerkingsgraad kan de bouwkost van  “L’Olivier” variëren van ca. 300.000 Euro tot 400.000 Euro, inclusief BTW. Voor een bouwperceel in de buurt van deze woning (basis: grootte 1000 M2) moet u rekening houden met een M2-prijs gaande van 125 à 140 Euro/M2. De huidige waarde van dit pand schatten wij op ca. 530.000 Euro

 

toevoegen aan favorieten     1
Property Id : 731865
Price: € 350.000
Property Size: 125.00 m2
Bedrooms: 3
Bathrooms: 2
Custom ID: 124
Bouwjaar: 0
Bewoonbare oppervlakte: 125
Oppervlakte terras: 36
Garages: 0
kadastraal inkomen: 0
Aantal bouwlagen: 0

Eigenschappen

Transport
Supermarkets
Schools
Restaurants
Pharmacies
Hospitals

Jouw makelaar

Elisabeth Deckers

Elisabeth Deckers


+32 474 09 26 75, 

  Compare Listings

  Elisabeth Deckers