Picasso tower

MALAGA
Your search results

Picasso tower

in , Calle Pacífico“A life well lived”

 

De Picasso Towers liggen op een fantastische ligging in Malaga met een adembenemend uitzicht over de zee.

 

Gelegen aan het La Misericordia strand aan de Westkant van Malaga stad.

De Picasso Towers zullen het beeld van Malaga veranderen. De drie imposante torens zijn het indrukwekkendste bouwproject van Malaga stad. Een architectonisch hoogstandje met 300 luxe appartementen!

 

Goede investering

 

De Picasso Towers zijn een interessante investering – tijdens de bouw stijgt vaak ook de waarde en het verhuurpotentieel met de vele dagen zon per jaar maakt dit een goede investering.
Bovendien is het een uniek project op één van de beste locaties in Malaga. Een stad die zeer levendig is en steeds populairder wordt.

De Picasso Towers bestaan uit 3 torens met ieder 22 verdiepingen, en 69 tot 72 appartementen – totaal 300 nieuwe luxe appartementen. Ze hebben een oppervlakte vanaf 132 m2 tot 404 m2 en allemaal met grote terrassen en uitzicht op zee. De eerste 75 appartementen worden tegen 2021 opgeleverd.

De extra’s die voorzien zijn in de gebouwen zijn onevenaarbaar – er komen drie zwembaden, een spa, fitnessruimte, bioscoop, speelkamer, kantoorruimtes, etc.

 

 

Picasso Towers

Malaga betreedt de Europese residentiële elite met dit Picasso Towers project.

Het betreft drie torens van ca 300 woongelegenheden gelegen aan de Paseo Marítimo Antonio Banderas, in het westen van de stad, aan het strand, met elk 22 verdiepingen. Het project heeft een investeringkost van wel 225 miljoen euro.

De torens hebben in totaal drie zwembaden: een verwarmd en twee buiten zwembaden, maar er is ook nog een luxe SPA, een fitnessruimte, een privé bioscoopzaal, een speelkamer, co-working area en zelfs kinderkamers.
Naast de nieuwste domotica technologie is er ook een mobiele app om reserveringen te doen voor zakelijke bijeenkomst van de CEO’s die er wonen, of de afspraak te maken in de sportschool.
Er komen 1000m² kantoren en 500m² commerciële ruimtes.

 

De verkoop is gestart en één van de eerste kopers is de beroemde acteur Antonio Banderas, die ook de opening van het project heeft gedaan.

Prijzen vanaf ca €300.000,00 tot +4.500.000,00 euro voor de luxe penthouses.

 

Meer info te verkrijgen op kantoor.

toevoegen aan favorieten     17
Property Id : 474903
Custom ID: 88
Bouwjaar: 0
Bewoonbare oppervlakte: 0
Oppervlakte terras: 0
Garages: 0
kadastraal inkomen: 0
Aantal bouwlagen: 0

Eigenschappen

Jouw makelaar

Elisabeth Deckers

Elisabeth Deckers


+32 474 09 26 75, 

    Compare Listings