geavanceerd zoeken

€ 0 naar € 20.000.000

We hebben gevonden 0 resultaten. Bekijk resultaten
Uw zoekresultaten

Waarom investeren in bakstenen je meer rust geeft

Gepost door Decklusive op 03/07/2019
0

Je (spaar)geld is je veel waard. Je hebt hier immers een lange tijd hard voor gewerkt. Nu de rente op de bank weinig meer oplevert is het investeren in ‘bakstenen’ een goede optie.

Investeren in vastgoed

Investeren in bakstenen, of vastgoed is een stabiele investering. Waar aandelen nogal eens in waarde kunnen fluctueren, is een investering in ‘stenen’ redelijk stabiel. De geschiedenis wijst uit dat de waarde van vastgoed uiteindelijk altijd stijgt.

No alt text provided for this image

Bakstenen geven je controle

Een investering in een pand is iets heel tastbaars. Je hebt een sleutel, je kunt het aanraken en zelfs daadwerkelijk het pand betreden. Je hebt als eigenaar volledige controle over wat er met het vastgoed gebeurd. Ga je het verhuren en zo ja, aan welke huurder en wat wordt de huurprijs. Allemaal zaken waar ja als investeerder complete zeggenschap over hebt.

Zorg zelf voor waardestijging van je pand!

Vastgoed is de enige investering waar je zelf invloed hebt op de waardestijging. Ja kan dus zelf waarde toevoegen aan je investering. Denk hierbij aan een stuk verduurzaming van het pand of een flinke renovatie na aankoop. Als je het pand hierna laat taxeren zal je zien dat het al in waarde gestegen is.

Meer weten over investeren in “bakstenen”? Laat me weten in de comments waarom jij investeert in vastgoed!

 

Bron: https://www.linkedin.com/pulse/waarom-investeren-bakstenen-je-meer-rust-geeft-drs-esther-dekker-msv/

Vergelijk aanbiedingen